Quantcast

La Cerdanya, 18 de març 2016: LA 1a SKYLINE CERDANYA COMPTARÀ AMB 500 CORREDORS

La comarca acollirà aquest diumenge la primera cursa de muntanya Skyline Cerdanya, on s’hi han inscrit 500 corredors. Vilallobent serà el punt de sortida i arribada de la prova, organitzada per l’empresa privada Klassmark. La Skyline té dos recorreguts: un de 20 quilòmetres i 1000 metres de desnivell positiu que passarà per Queixans i Urtx, i un altre de 30 quilòmetres i un desnivell acumulat de 1700 metres, on els corredors hauran de coronar la Muntanya de Saltèguet, a 2000 metres. Degut a les darreres nevades, la major part del circuit es farà sobre neu. Els seus organitzadors han vist el gran potencial que té la comarca per acollir un esdeveniment esportiu d’aquest tipus.

També han volgut destacar el gran nombre de corredors que tindrà la cursa en aquesta primera edició i el volum de negoci que pot generar a la comarca.

La mateixa empresa ha organitzat també una segona cursa que tindrà lloc el 29 de maig. Es tracta d’una marató de 100 quilòmetres en bicicleta de muntanya anomenada Cerdanya MTB Challenge.

Parlen al vídeo: GERARD FREIXES, ORGANITZADOR SKYLINE CERDANYA