Quantcast

Echenique assumeix la Secretaria d'Organització de Podem

El secretari general de Podem a Aragó, Pau Echenique , ha assegurat avui que ha acceptat la proposta de Pablo Iglesias per substituir Sergio Pascual a la Secretaria d'Organització per "responsabilitat i il·lusió".

Echenique, que ha comparegut en roda de premsa al costat de Iglesias, després de la reunió mantinguda amb els líders autonòmics del partit, ha explicat que Iglesias li va proposar ahir que ocupés aquest lloc mitjançant una trucada telefònica i que després de considerar els seus "infinits efectes" va decidir agrair la confiança que en ell dipositava el secretari general de Podem.

la proposta que Echenique ocupi la Secretaria d'Organització haurà de recolzar-el Consell Ciutadà Estatal d'Podem en la reunió del proper 2 d'abril.

Pau Echenique ha admès que és un dels llocs "més difícils d'exercir" en un moment difícil per al país i per Podem, que s'ha construït a "velocitat de vertigen".

En aquest context, ha parafrasejat el número dos del partit, Íñigo Errejón, per dir: "ha estat com córrer i lligar-se els cordons alhora "i ha admès que, tot i que ell mateix va mantenir una de les posicions més crítiques a esglésies en els primers moments de construcció de la formació, tots han" après "i no defensen en la seva totalitat les mateixes posicions que tenien llavors.