Quantcast

El dimarts 5 de abrill el At.de Madrid visitarà el Camp Nou

Un dels rivals més temibles q ue estava al bombo serà l'equip a batre en l'eliminatòria de quarts de final de la Champion s. El rocós At.de Madrid del Cholo Simeone visitarà el pròxim 5 d'abril al Camp Nou. La tornada serà al Vicente Calderón el 13 d'abril

El FCBarcelona ja ha anuncieu o, a través del seu web, que ja és possible comprar una entrada per a aquest partit de la màxima competició europea. Aquest mateix divendres s'ha iniciat el procés de venda per al partit del Camp Nou i el proper Dilluns es podrà iniciar la sol·licitud d'entrades per al partit de tornada.

els socis barcelonistes que no tenen abonament al coliseu blaugrana tenen 24 hores de prioritat per fer-se amb una d'aquestes entrades, en concret to, amb un màxim de sis entrades per persona.

l'entitat catalana disposarà d'un total de 2.642 entrades que tindran un preu únic de 85 euros per a la tornada al Calderón. El 85% d'aquestes entrades es repartiran entre els socis, 1.796, i les penyes blaugrana, 450. La resta de les entrades es destinaran a compromisos esportius i internacionals del club i, també, als patrocinadors.

quant al purament i esportiu l'staff tècnic del club no s'ha mostrat feliç amb aquest aparellament. Si b ien amb Luis Enrique com a entrenador el Barcelona s'ha imposat en els sis partits que l'ha enfrontat a l'equip del Cholo Simeone, la duresa dels matalassers , el seu joc dur i rocós, no agrada al cos tècnic.

El tècnic asturià confia a mantenir a zero la seva porteria a l'anada i guanyar encara que sigui per la mínima. En la volta resulta difícil que Messi, Neymar o S uárez no marquin i facin valer el valor doble dels gols per superar la eliminatòria.

El At.de Madrid n o podrà comptar amb Godín, lesionat durant un mes, i el Barça podria estar al complet amb l'única baixa segura del canari Sandro Ramírez.

Rafinha ja té l'alta mèdica després de sis mesos de baixa i Andrés Iniesta descansarà aquest cap de setmana a Vila-real. Pateix molèsties musculars i no arriscarà amb el que li ve a l'equip.

A l'abril es succeiran aquests partits .: Reial Madrid, el 2 d'abril, At.de Madrid, el 5 d'abril ; Reial Societat, en lliga, el 9 d'abril; volta de Champions el 13 d'abril al Calderón; tres dies després visita al Camp Nou del València; desplaçament a Corunya el 23 d'abril i una hipotètica semifinal de Champions per al 26 d'aquest mes.

L'Sporting de Gijón tancarà el 30 d'abril aquest temible mes d'abril amb vuit partits molt complicats i tots decisius.