Quantcast

Com desbloquejar el addictiu joc ocult de Facebook

Aquells que passen hores i hores en transport públic al llarg de la setmana estan d'enhorabona. Si l'Candy Crush ja no és el teu, Facebook ha creat un addictiu joc per a la seva aplicació de Messenger. Això sí, està ocult i per accedir-hi es necessita l'ajuda d'una emoticona.

Per iniciar el joc has d'obrir una conversió amb un contacte i enviar-, atenció, una pilota de bàsquet . Així, malgrat que a priori no apreciïs novetats en la pantalla del teu Smartphone, descobriràs el joc amb tan sols punxar en l'emoticona. A continuació apareix una pilota i una cistella.

La mecànica d'aquest joc és molt senzilla , d'aquí que al mateix temps sigui tan addictiu. L'objectiu és encistellar el màxim nombre de cistelles possibles de manera consecutiva. Això sí, a partir de la número 10 la cosa es complica i el tauler comença a moure.

En acabar la partida teu contacte rebrà una notificació amb el rècord aconseguit i tindrà la possibilitat de superar-ho i reptar-te de nou.