Quantcast

El sector del turisme es mostra molt optimista amb la Setmana Santa

El sector de la Restauració i de Serveis espera amb optimisme l'arribada de la setmana santa. La direcció general de trànsit ja ha informat que, només a Espanya, es produiran 14,5 milions de desplaçaments, un milió més que el 2015. El volum de viatges augmentarà un 7,4%.

el preu actual de la gasolina i del gasoil són factors que animen els conductors a agafar el cotxe en aquestes festes tan assenyalades. el cost de la gasolina és un 14% menor al del mateix període de l'201 5. El seu preu, això sí, s'ha incrementat un 2,6% coincidint amb la imminent operació sortida.

L'Associació Catalana d'Agències de Viatges, l'ACAV, < / strong> s'ha mostrat molt satisfeta per les reserves de viatges efectuades en les últimes sem anes i per les xifres que traslladen els hotels que auguren una excel·lent ocupació.

destinacions habituals per aquestes dates com Tunísia o Turquia s'han deixat de banda d'acord amb els atemptats terroristes que han esquitxat aquests països durant els últims mesos. En general, també han decrescut els viatges als països àrabs per la inseguretat que plantegen els atacs terroristes i els segrestos.

El sol, la platja i el mar, i la bona menjar són reclams que fan que Espanya es mantingui en primera línia en Europa en el moment de decidir a on fer una breu escapada.

a més, l us viatgers han contractat les seves sortides amb més antelació propiciant que hagi augmentat la durada de l'ocupació temporal. Els càlculs més optimistes redunden en què es poden recuperar les xifres d'activitat q ue es van conèixer fa vuit anys, just quan la crisi econòmica començava a treure el cap.

l'Associació d'Agències de Viatges de Catalunya confia a augmentar les vendes en un 10% en relació a la setmana santa de l'any passat.

No només es produiran més desplaçaments a les autopistes i les carreteres estatals. També s'incrementaran els viatges amb tren. Renfe ha previst més de 2,1 milions de places per al període que comença aquest divendres i que durarà fins al 28 d'aquest mes de març.

< p> Barcelona, ??Madrid, Mallorca o Benidorm són les ciutats que rebran més visites. Els viatgers optaran per ciutats de l'entorn com Londres, París o Lisboa.