Quantcast

Mesurar-se la cintura amb un foli per mostrar primor, última moda a la Xina

A Internet s'han fet virals moltes modes tan estranyes com perilloses, amb l'únic objectiu d'ensenyar als altres el teu primor. I és que, si fa uns mesos estava a l'ordre del dia a tractar d'acumular el major nombre de monedes en el buit de la clavícula, o demostrar que ets capaç de tocar-te el melic passant teu braç per l'esquena, ara s'ha posat de moda un altre preocupant desafiament.

En aquesta ocasió, la moda que està arrasant a Xina , i que poc a poc s'ha anat estenent per les xarxes socials, passa per mesurar-se la cintura amb un foli. l'únic objectiu d'aquest repte és mostrar-li a la gent si estàs prima o no. Per estar prima la teva cintura ha de mesurar menys que el full. No obstant això, si mesura més que un foli mida A4, els teus mesures no són tan "perfectes".

En els últims dies, les reaccions s'han anat acumulant en les xarxes socials. I és que, mentre moltes dones de tot el món han optat per sumar-se a aquest desafiament i mostrar als seus seguidors els resultats, molts altres usuaris de les xarxes ho veuen com una moda absurda i fins i tot malaltissa. I és que, si relacionem la mida d'un foli amb les talles de la roba, les dimensions tot just correspondrien amb una talla 32, segons recull Cribeo.