Quantcast

'Cámbiame': La transformació companyia de baix cost de Noelia que arrasa a Twitter

L'inici de ' Cámbiame ' aquest divendres ha estat diferent a la resta. En aquesta ocasió no ha creuat la passarel·la la interessada a deixar enrere el seu look actual i posar-se en mans d'un dels estilistes del programa, sinó una amiga. Laura ha narrat la història de Noelia , la persona per a la que demanava un canvi perquè "no ha rebut l'amor que necessita ella" i perquè "vegi que és maca, perquè ho és".

Pelayo ha estat l'encarregat de dur a terme aquesta sorprenent transformació, que ha deixat sense paraules tant al seu protagonista com als familiars i amics que l'acompanyaven en plató. Noelia reconeixia que és la primera vegada que se sent dona.

L'estilista ha assegurat que "no volia fer una niñatada" i ha apostat per un look que cridi l'atenció perquè "la gent et molesti, et pregunti i es intrigue per tu". A més, Pelayo ha volgut ressaltar que el preu total del seu nou look era inferior a 60 euros.

La transformació de Noelia ha estat molt aplaudida tant al plató com a les xarxes socials. El hashtag del programa, # Cámbiame196 , s'ha situat entre les tendències més comentades aquest divendres al Twitter.

Us agrada el seu look complet? # Cámbiame196 pic. twitter.com/bOr26ZJOCf

& mdash; # Cámbiame196 (@cambiame) 18 març 2016

M'agrada molt el canvi, però el que realment necessita és un toc d'autoestima # cámbiame196

& mdash; Laaauuuuu. (@Musiic_Loveerr) 18 març 2016

els 19 anys de Sofia, i els 19 anys d'aquesta noia …. cal veure el diferents que són les persones tot i tenir la mateixa edat # Cámbiame196

& mdash; Ayumilina (@miss_moery) 18 març 2016