Quantcast

Perd el rebut de la llum i una aturada s'ho paga

Un simple descuit pot arruïnar el dia completament. Això era precisament el que lamentava Paula, una jove colombiana de 20 anys que va perdre el rebut de la llum i els diners per pagar-ho quan es dirigia al banc. No obstant això, a la bústia es va trobar amb una agradable i cridanera sorpresa.

Tal com narra en el seu perfil de Facebook, Paula va arribar a casa pensant en la mala sort que havia tingut i se sentia "estúpida per no ser tan previnguda amb les coses ". Però tot va canviar quan el seu marit va obrir la bústia de casa i es va trobar el rebut al seu interior. En un primer moment van pensar que "era un acudit", fins que van llegir al dors el següent missatge: " Vaig trobar aquest rebut amb els diners i ho vaig pagar . Només vaig elevar una oració per mi. Necessito ocupació" .

el rebut i els diners se'ls havia trobat una persona desocupada que, lluny de quedar-se'l, no va dubtar a anar al banc a pagar-lo. la seva gran gest va fer que Paula volgués compartir la història a través de les xarxes socials i iniciar la seva recerca per "saber si li puc ajudar a la dificultat que està passant".