Quantcast

Paco León: "Mai m'he autodefinit com bisexual. Dues em semblen molt pocs"

És clar que Paco León no té problemes a l'hora de parlar de sexualitat i de la manera en què ell viu i entén el sexe. Ara, amb motiu de 'KIKI, l'amor es fa', la seva nova pel·lícula, ha volgut aclarir que ell no es considera bisexual com han publicat molts mitjans de comunicació.

L'actor s'ha despullat i ha concedit una entrevista d'allò més personal a la revista Vanity Fair. Quant al tema sexual, ha demostrat que pot parlar sense cap embut.

" Per a mi el sexe és el llenguatge de l'amor, no és una cosa fosca . Som animalons i ens hem de voler, llepar, xuclar i acariciar. Jo en el sexe sóc molt dels seixanta i dels setanta, una mica hippy. M'agrada l'aire lliure, no la foscor del porno ", ha explicat Lleó.

"Crec que a tothom li pica alguna cosa, que només Google sap el que ens motiva sexualment. Jo, que sóc àvid, penso de vegades que m'estic perdent quantitat de coses. Miro una mica i dic: 'igual això m'agrada' ", han afegit Paco León.

Quant a la seva sexualitat, l'actor ha volgut aclarir que en cap moment s'ha autodefinit com bisexual , com es va publicar en els mitjans després de la recent entrevista que li va fer Bertín Osborne . " Jo mai m'he autodefinit com bisexual. Dues em semblen molt pocs. A més, cal diferenciar entre tendència i pràctica. Igual que el cervell és un òrgan infrautilitzat, hi ha qui només practica el deu per cent de les possibilitats sexuals" .