Quantcast

Difon a Facebook la imatge de l'home que la va assetjar a l'autobús

El diari 'Minut 01:00' s'ha fet ressò de la denúncia de Julieta López, un jove de Buenos Aires , que ha publicat en les xarxes socials una imatge del individu que la va assetjar en un dels autobusos de la ciutat en els quals viatjava habitualment.

"Vaig començar a notar que uns ulls passaven des dels meus cames cap a la part de dalt, sense cap tipus de dissimulació ni objecció (…) em va mirar amb una cara que amb prou feines puc arribar a descriure, mentre una llàgrima d'impotència em brollava sense voler. va ser una expressió de desig barrejada amb supèrbia. Com si em digués 't'ho mereixes, per haver-t'ho posat ' ", escrivia al seu compte de Facebook.

Julieta López assenyala que l'home va deixar caure una de les seves mans sobre la seva cama, com si fos "per casualitat". La jove assenyala que va sentir "ràbia i fins odi" i que ha decidir penjar aquesta foto de la seva assetjador per denunciar "els abusos que pateixen els dones".

" aquí està la seva foto, que dubto serveixi de gaire. la idea és compartir, a veure si aconseguim almenys avergonyir i fer-los sentir, ni que sigui una vegada, el més baix de la societat ", apuntava enfadada Julieta López.

La imatge en qüestió ha estat molt compartida en les xarxes socials, on s'han sumat a la campanya milers de persones, homes com dones, perquè Julieta considera que podria ser "la teva germana, la teva mare o la teva filla ".