Quantcast

WhatsApp permet escriure en negreta i cursiva en la seva última actualització

Els usuaris de WhatsApp ja poden escriure amb negretes i en cursiva per ressaltar una part de la conversa. L'última actualització de l'aplicació en Android (la versió 2.12.535) permet destacar certes paraules en un missatge amb solament posar la paraula en qüestió amb dos asteriscos (negretes) i entre dos guions (cursiva).

de moment, segons asseguren molts usuaris, l'actualització es troba en fase beta, una cosa que provoca que sigui molt més complicat i difícil el seu ús. En el futur, és probable que es canviï el mètode per posar les cursives o les negretes en un missatge.

Els usuaris d'Android són els primers que estan gaudint d'aquestes novetats , que se sumen a d'altres ja implementades des de fa unes setmanes i que permeten l'enviament de documents PDF a través de converses de WhatsApp.

No es descarta tampoc que pròximament l'usuari pugui passar a través de converses altres textos enriquits com és el cas de textos subratllats o hipervincles . Això sí, la possible incorporació d'aquests es podrà allargar més en el temps.