Quantcast

Sorteig de la Champions: Barcelona-Atlètic i Wolfsburgo- Reial Madrid, enfrontaments de quarts de final

El sorteig de la Champions League ha somrigut al Reial Madrid . L'equip de Zidane es i nfrentará en els quarts de final al Wolfsburg , equip amb diversos jugadors perillosos en tres quarts de camp com Schürrle o Draxler. Això sí, enrere genera molts dubtes. Els blancs disputaran, a més, el partit de tornada al Bernabéu.

El duel estrella del sorteig ha aparellat a Atlètic de Madrid i el Futbol Club Barcelona. Els de Cholo Simeone són uns dels equips que han demostrat posar en dificultats als Messi, Suárez i companyia i comptaran amb el factor camp a favor seu, jugant l'enfrontament de tornada al Vicente Calderón, situació que va ser clau en l'anterior eliminatòria contra el PSV. < / p>

el Bayern de Munic , que va patir fora mida per eliminar a la Juventus, ha tingut la mateixa fortuna que el Reial Madrid i haurà de enfrontar-se al Benfica . Per la seva banda, l'altre enfrontament del sorteig de Champions ha deixat un París Saint Germain Manchester City , tot un partidàs digne de la millor competició mundial.

Els partits d'anada es disputaran el 5 i el 6 d'abril mentre que els de tornada seran el 12 i el 13 d'abril.