Quantcast

Un aficionat de l'Sparta de Praga orina sobre una captaire a Roma

Després dels vergonyosos actes que van tenir lloc a Madrid i Barcelona en què aficionats del PSV i l'Arsenal, respectivament, es mofaven de diversos homes i dones que demanaven diners al carrer, aquest dijous, en els prolegòmens del partit que enfrontava a la Lazio i l'Sparta de Praga , un seguidor del club txec va decidir orinar sobre una captaire als carrers de Roma.

Les imatges, que van veure captades per diverses persones que passejaven per la zona del riu Tiber i els voltants del Castello de Sant Angelo , mostren com l'individu i els seus amics envolten la dona , la qual s'adona de la situació i recull les monedes que li havien lliurat abans, allunyant-se del lloc.

Com va ocórrer en casos anteriors, la policia no va actuar en aquest acte i els aficionats txecs van poder gaudir de la victòria del seu equip davant la Lazio, cosa que els va servir per aconseguir el pas als quarts de final de l'Europa League.