Quantcast

Rita Maestre, condemnada a una multa de 4.380 euros per assaltar la capella de la Complutense

El Jutjat Penal 6 de Madrid ha condemnat a la portaveu de l'Ajuntament de Madrid, Rita Maestre, a pagar una multa de 4.380 euros per un delicte contra els sentiments religiosos per manifestar amb el tors descobert a la capella de la Universitat Complutense en 2011.

el fiscal demanava per la portaveu d'Ara Madrid un any de presó, < / strong> la mateixa pena que per Héctor Meleiro , que figurava en la llista de Podem a la Comunitat de Madrid i que ha resultat absolt .

en la sentència s'assegura que el 10 de març de 2011, Rita Maestre i altres persones "portaven imatges del Papa amb una creu esvàstica, i en, presència de diversos estudiants que es trobaven pregant" als que tenien "intenció d'ofendre els sentiments religiosos dels allí presents i del col·lectiu catòlic" , segons publica el diari 'el Mundo'.