Quantcast

El repte de les sis paraules ocultes en la imatge que et desesperarà

Les xarxes socials s'han encarregat de fer viral 1 repte visual que busca posar a prova la teva atenció en aquesta fotografia d'una família que gaudeix del seu temps lliure a la sala de casa .

No, no busquem un ós panda amagat entre un paisatge nevat ni tampoc identificar si un xandall o un vestit són d'un color o un altre.

En aquesta ocasió, l'objectiu és < strong> trobar sis paraules ocultes repartides entre els pares, els fills i la mascota de la família , a més d'altres elements claus en la imatge com la catifa, els sofàs i fins i tot els arbustos decoratius. ¡Presta molta atenció!

Has estat capaç de trobar totes aquestes imatges? No et preocupis, segons els seus creadors, milers de persones han hagut molts problemes per localitzar les paraules que han arribat a desesperar molts.

En principi, no hauries de trigar més de 60 segons per demostrar que tens una ment àgil i preparada per a aquest tipus de reptes. Segueixes sense trobar-les? Aquí tens la resposta: "NOVELL" (en el reposabraços del pare de la família), "READ" (entre l'orella del gos i el cabell de la nena), "STOP" (neix del pèl de la mare de la casa i acaba en el llibre que llegeix), "COOK" (des de l'orella del pare, passant per les seves ulleres i finalitzant a la llum "), (en els pantalons i la samarreta del nen estirat llegint) i " WORDS " (a la part inferior de l'arbust).