Quantcast

Benzema, relacionat amb un cas de tràfic de drogues i blanqueig de capitals

Karim Benzema torna a estar al centre de totes les mirades. Segons publica el diari francès 'Liberation', el futbolista del Reial Madrid està immers en una investigació judicial oberta el passat mes de setembre per un jutjat de París en la qual podria estar relacionat amb un cas important de "tràfic de drogues" i "blanqueig de capitals per banda organitzada" .

pel que sembla, el jutge Renaud Van Ruymbeke, encarregat de portar el cas, investiga la compra d' un fons de comerç en un districte de París per BH Event 's , societat de la qual és accionista Benzema, per construir un restaurant. el diari francès assenyala que el' 10 'dels blues < strong> "va delegar el poder al seu soci amb un aval de 2,5 milions d'euros per a la venda" . Ara, les investigacions sospiten que aquesta adquisició va poder servir per blanquejar fons procedents del tràfic d'estupefaents.

Segons 'Liberation', Benzema va declarar fa dos mesos davant del tribunal de París. "Karim ho va fer malament. Ha perdut molts diners amb aquest assumpte", assegura una font pròxima al futbolista, la qual ha preferit guardar la seva identitat.

el futur de Benzema a la selecció francesa sembla cada vegada més complicat i la seva participació a l'Eurocopa 2016 que alberga el país gal està en entredit . El ministre d'Interior, Manuel Valls, assegurava fa uns dies que el davanter no era un exemple i no podia jugar amb els 'blues' a causa de el seu cas d'extorsió sexual al seu company Valbuena. Ara, se suma aquest escàndol. El jugador del Reial Madrid no guanya per els disgustos …