Quantcast

TVE trenca amb Bertín Osborne i no emetrà el programa amb Pedro J. Ramírez

TVE ja s'ha cansat de tota la polèmica amb Bertín Osborne i ha decidit declarar-li la guerra de ple. Després que s'hagi publicat fins a la sacietat la suculenta oferta de 10 milions d'euros que li ha ofert Telecinco i que ell hagi airejat les seves negociacions amb la pública, s'han cansat i han decidit rescindir el contracte abans d'hora amb la productora de ' a casa teva oa la meva ', Proamagna.

En principi s'anaven a emetre els dos programes que estaven gravats, el de Agatha Ruiz de la Prada i la polèmica entrevista al seu marit, Pedro J. Ramírez < / strong>, i de dimarts i 13. La ruptura entre TVE i Proamagna s'ha produït després d'un desencontre i han decidit no enviar els materials per emetre els dos lliuraments, segons publica 'Bluper'.

D'aquesta manera la pública es cura en salut per la polèmica aparició del periodista i director d' 'El Espanyol', ja que es deia que això havia estat el que hauria provocat les controvèrsies amb Bertín < / strong>. Tampoc tindrà TVE de fer-se càrrec dels costos dels dos programes i podria emprendre accions legals contra la productora.

La cadena també deixarà de reposar els lliuraments antigues del programa de Osborne els dissabtes al matí, tal com venia fent fins ara.