Quantcast

Una notícia falsa assegura que Bin Laden està viu i en les Bahames

Una falsa notícia originada en 2014 , a les pàgines de Wall Street Itàlia, ha revolucionat en les últimes hores les xarxes socials. La informació en qüestió assegurava que O sama Bin Laden era viu i que residia a les Bahames amb les despeses pagades per la CIA , una cosa que hauria confirmat Edward Snowden, ex agent de l'Agència de Seguretat Nacional (NSA ).

En concret, la notícia assegurava que Bin Laden rebria "més de 100.000 dòlars al mes", transmesos a través de "empreses que dirigien els diners directament al seu compte bancari de Nassau ". La seva família també viuria allà, al costat "els seus cinc esposes" i molts fills.

Els tuiters han donat per cert aquesta notícia després que WorldNewsDailyReport, pàgina especialitzada en informacions falses, hagi donat cos a aquest falsa notícia i que altres com '20 minuts 'caiguessin en aquest engany que ha alarmat molts per la perillositat que suposaria que el líder d'al-Qaida continués viu a dia d'avui.

EXCLUSIVA d'ANTENA 3 de les imatges que demostren la relació de les CUP i Podem amb Bin Laden. pic.twitter.com/43Zk56khlA

& mdash; Anacleto Panceto (@Xuxipc) 18 març 2016

Bin Laden viu a Albacete.

& mdash; Riau. (@xaviconde) 18 març 2016

Vuit del matí. Bin Laden surt del seu hotel a les Bahames. Entra en una cafeteria. Demana un tallat i un croissant. Fulleja el Marca. Sospira.

& mdash; Super Falete (@SuperFalete) 18 març 2016

Des de la seva mort, l'any 2011 en una operació de les Forces Especials dels Estats Units a Abbottabad , Pakistan, la premsa ha publicat moltes notícies sobre possibles teories de la conspiració sobre la mort de Bin Laden. El passat mes d'octubre, el diari ' The New York Times' ha assegurat en moltes ocasions que la mort del líder d'Al-Qaida no era més que una completa invenció de la CIA.