Quantcast

Esportistes dels que s'ha qüestionat la seva sexualitat

-

1
Valentino Rossi Aquests dies s'ha conegut la ruptura entre Valentino Rossi i Linda Morsell

Valentino Rossi Aquests dies s'ha conegut la ruptura entre Valentino Rossi i Linda Morselli. El pilot i la model han posat així fi a nou anys de relació, ja que pel que sembla no han estat capaços de superar una crisi. Després de confirmar-se la notícia, no han trigat a revifar-els rumors que apunten que Rossi és homosexual, i que el seu festeig amb Morselli era una simple tapadora. A més, la premsa italiana ha anat més enllà i molts mitjans han publicat que el pilot podria tenir una relació amb el seu amic de la infància i ajudant, Alessio Salucci, més conegut com Uccio. Es defineix a si mateix com «ajudant, segon cognom, la persona que no se separa» de Valentino Rossi.

Atrás