Quantcast

Educació i la UNED regulen l'accés dels estudiants del sistema andorrà a la universitat espanyola

La directora de l’Escola Andorrana i Formació andorrana, Ester Vilarrubla i el vicerector de la 'Universidad Nacional de Educación a Distancia' (UNED), Tomàs Fernández Garcia, actuant en nom del rector, Alejandro Tiana Ferrer, han signat dos convenis de col·laboració. El primer regula la col·laboració entre la UNED i el Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior per al desenvolupament de les activitats dels serveis de la UNED per facilitar les gestions d’accés i/o admissió a la universitat espanyola dels estudiants del sistema educatiu andorrà. En el segon conveni, s’han concretat els serveis que la UNED prestarà a l’Escola Andorrana de Batxillerat perquè els seus estudiants puguin participar en els processos d’admissió dels estudis de grau de les universitats espanyoles.

En la trobada també estaven presents el ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, i l’ambaixador d’Espanya a Andorra, Manuel Montobbio. Jover ha valorat de manera “molt positiva” la signatura d’aquests convenis i ha afegit que «són fruit d’un treball en comú que avui es cristal·litza». De la seva banda, l’ambaixador ha destacat que aquesta col·laboració respon i s’inscriu al compromís global d’Espanya de contribuir a l’enfortiment de l’oferta educativa a Andorra.