Quantcast

L'ACA incorpora noves modalitats de soci per integrar tota la família

El nou projecte vol mantenir l’Automòbil Club com a un dels actors del país que més contribueix a la mobilitat més segura i eficient a Andorra, i posen com a exemple la seva aposta pel vehicle elèctric. Des de l'ACA també destaquen la seva contribució a la seguretat viària mitjançant la creació de l’escola de conducció sobre neu i gel 'Snowdriving'.

L’Assemblea d’aquest dijous a la nit va servir també –a part d’aprovar els programes d’activitats, proves i manifestacions per a la propera temporada, i el pressupost per al nou exercici- per expressar la voluntat de fer un reconeixement al soci de més antiguitat i conèixer quines seran les futures actuacions més importants de l’Automòbil Club en la mobilitat del país, com l’elaboració d’un nou estudi de la mobilitat a Andorra (IMACA) o la celebració de la tercera Jornada de la Mobilitat Elèctrica d’Andorra, programada per al mes de setembre.