Quantcast

La Cerdanya, 17 de març 2016: NEVADA A LES PORTES DE LA PRIMAVERA

El temporal de les darreres hores ha deixat la nevada més important de l’hivern, a pocs dies de començar la primavera. Puigcerdà s’ha despertat aquest dijous amb 20 centímetres de neu i ja la nit del dimecres, els carrers i teulats eren ben blanc. Les estacions d’esquí ceretanes han registrat fins a 45 centímetres de neu nova, fet que garantirà una bona Setmana Santa als amants de l’esquí.

Degut a l’acumulació de neu a la catenària, la línia de tren R3 ha patit aquest matí retards de fins a 30 minuts i el primer tren de Puigcerdà a Barcelona ha sortit a les 8.45h, dues hores més tard del previst. A quarts de tres de la tarda, s’ha restablert la línia. Pel que fa a la resta d’accessos, no hi ha hagut incidències destacables i al llarg del dia i els vehicles ha pogut circular amb normalitat, també a l’entrada del Túnel del Pimorent.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, de cares a divendres i dissabte es podrien repetir les nevades a partir dels 1200 metres.