Quantcast

La Cerdanya, 17 de març 2016: ATROPELLAMENT MORTAL A MARTINET

Una dona de 81 anys, veïna de Montellà i Martinet, ha mort aquest dimecres al vespre després de ser atropellada per un vehicle que circulava per la N-260 al seu pas pel nucli urbà de Martinet. L’accident es va produir al voltant de dos quarts de vuit del vespre quan un tot-terreny, que circulava direcció La Seu d’Urgell, va envestir la víctima en el tram de via proper a l’escola Pere Sarret per causes que encara es desconeixen.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques, que no van poder fer res per salvar-li la vida. Segons el Servei Català de Trànsit, l’accident va obligar a desviar la circulació, fet que va originar retencions d’uns dos quilòmetres en els dos sentits de la marxa.