Quantcast

Messi afirma que el Barça és molt més que el trident

En un acte promociona l Leo Messi ha expressat que el Barça no només és el trident ofensiu sinó que reuneix una plantilla de qualitat que és la que ha conduir do a que s'encadenin 38 partits d'imbatibilitat.

Messi ha volgut restar transcendència al gran protagonisme dels jugadors atacants blaugranes incidint en la versatilitat de molts dels jugadors que integren la plantilla barcelonista. Alguns membres de la plantill a, és el cas del canteran o Sergi Roberto, poden jugar fins a en tres posicions diferents.

El trident que formen Messi , Neymar i Suárez acumula 106 gols aquesta temporada ia falta de 9 partits de lliga, la final copera i l'eliminatòria de quarts de final de la Champions pot arribar els 122 gole s aconseguits en la seva primera temporada de convivència en l'equip. El millor registre a què ha arribat una davantera d'un equip europeu.

Ni Messi ni cap altre membre de la plantilla vol pronunciar-se sobre on pot arribar l'equip en aquesta temporada. S'està a set partits, sis d'lliga i un de copa, per assolir lliga i copa i sumar un altre doblet en les competicions domèstiques.

A més, segons les cases d'apostes, és el gran favorit per repetir èxit a la Champions. De superar la propera eliminatòria quedarien els partits de semifina li la somiada final milanesa del 28 de maig.

La bona notícia per a la plantilla és qu i Rafinha, 6 mesos i un dia després de lesionar-se a Roma de graveda d, ha rebut l'alta mèdica. El migcampista hispà-brasiler disputarà amb la canarinha els primers minuts de joc d'aquí a uns dies recuperat de la trencament de lligament creuat del seu genoll esquerre.

Luis Enrique podria donar-li alguns minut us quan la lliga faci costa avall en les últimes jornades del campionat .

Diumenge, a les 16 hor es, l'equip disputa a Vila-real o no dels partits més compromesos que li esperen. Un camp petit i un equip que juga molt bé al futbol no posaran les coses fàcils al conjunt blaugrana.

El tècnic asturià recupera a Gerard Piqué a l'eix de la defensa i podrà donar descans a algun dels jugadors que ahir van certificar el pas als quarts de final de la Champions.