Quantcast

Tania Llasera revela els problemes que pateix en un ull

Tania Llasera va preocupar fa uns dies als seus seguidors a les xarxes socials, després de pujar una imatge al seu perfil de Instagram en què apareixia posant amb un aparatós pegat a l'ull.

"Somriu a la vida (encara que estiguis j **** a)" , va escriure la presentadora costat de la imatge. Tot i que Llasera no havia explicat el que li passava a l'ull, molts usuaris li han dedicat missatges d'ànim en les xarxes.

Ara, Tania Llasera per fi ha aclarit que el que li passa és que té una úlcera a l'ull, que li està complicant una mica la lactància del seu fill, Pepe Bowie , que va arribar al món el passat 12 de gener.

"El meu ull està millor però regular. Tinc una úlcera a l'ull dret (no sé per què el meu mòbil fa efecte mirall, les ulleres són naturals) que em va fer sense voler la meva neboda fa anys i que amb la lactància se m'obre. Ja van dues vegades en dos mesos. Però em nego, almenys de moment, a tirar la tovallola. Segueixo al #comandoTeta aguantant amb pomades i gotes "< / em>, ha explicat la presentadora a través d'Instagram. El text anava acompanyat d'aquest selfie de la presentadora.