Quantcast

Bertín Osborne negocia amb Telecinco per 10 milions d'euros

La fama de Bertín Osborne té un preu molt alt i en Telecinco ho saben de sobres. Després que confirmés que no anava a quedar-se a TVE tret que li igualin l'oferta, i això està molt complicat, més que res per les xifres que li ofereixen des de la cadena de Vasile.

Pel que sembla, segons publica el diari 'El Mundo', les negociacions girarien al voltant dels 10 milions d'euros per un contracte de dos anys i mig. Tot i que els zeros maregin una mica, per cada lliurament costaria 225.000 euros, quan actualment es porta de la pública un total de 123.000 euros.

No només això, sinó que Osborne podria guanyar un extra si els programes superen el 18% de quota de pantalla, cosa que no pot plantejar-li actualment TVE per no tenir publicitat, sense això encara no hi ha res tancat. Segons el diari 'El Espanyol', el presentador es podria acomiadar de la pública el proper 30 de març amb l'emissió de la polèmica entrevista a Pedro J. Ramírez .