Quantcast

Jennifer Aniston i Justin Theroux es divorcien

Jennifer Aniston i Justin Theroux podrien haver posat fi al seu matrimoni després de set mesos de casats, segons publica la revista rosa 'Intouch'. Els rumors sobre aquesta possible ruptura portaven sonant molt fort des de fa temps i sembla que ja s'haurien confirmat.

Una trista notícia que ha dinamitat un amor que amb prou feines ha durat un any. "Justin és un home apàtic quan es tracta de matrimoni" , asseguren algunes fonts properes a l'actor a la publicació nord-americana. "Sempre estan en desacord per tot, des de quant de temps passen junts fins on haurien de viure. A ella li agrada Los Angeles i ell prefereix Manhattan" , apunten.

Pel que sembla, la parella porta ja diversos mesos fent vides per separat i els tràmits de divorci estan en marxa. Aniston i Theroux ja havien iniciat els tràmits per adoptar dos bessons, un nen i una nena, tot i que ja està tot paralitzat.