Quantcast

L''Orfeón Pamplonés' acompanyarà l'Orquestra de Cadaqués a la Temporada de Música i Dansa

El proper espectacle de la Temporada de Mu'sica i Dansa d’Andorra la Vella MoraBanc ha completat el seu cartell. L’Orquestra de Cadaque's, dirigida pel mestre Gianandrea Noseda, estara' acompanyada per l’'Orfeo'n Pamplone's'. Sobre l’escenari del Centre de Congressos, me's d’un centenar de persones interpretaran una de les composicions me's destacades de l’obra de Wolfang Amadeus Mozart, el 'Re'quiem'.

El programa incloura' una segona obra me's curta pero' igualment interessant, es tracta de l''Stabat Mater' de Josep Pla, un compositor catala' que va fer una gran carrera per tot Europa. Les entrades per a aquest concert ja es poden comprar als punts de venda habituals detallats al web oficial de la Temporada, www.temporadamorabanc.com.

L’'Orfeo'n Pamplone's' e's una de les formacions corals me's antigues i prestigioses d’Europa. El 2010 es va convertir en el primer cor espanyol en actuar a l’auditori Carnegie Hall, a Nova York, juntament amb l’orquestra del Teatre Mariinsky i Vale'ry Gergiev. Va repetir actuacio' als Estats Units el 2012, acompanyant Rafael Fru'hbeck de Burgos i la New York Philharmonic, amb gran e'xit de pu'blic i cri'tica. Durant el 2015, any del seu 150e' aniversari, va protagonitzar una intensa programacio', en que' destaca la gira europea del 'Re'quiem' de Verdi, amb Vladimir Jurowski i l’Orquestra Filharmo'nica de Londres.