Quantcast

Toño Sanchís vol 18.000 euros a la setmana a 'Aixeca't All Stars'

Toño Sanchís prepara la seva aparició estel·lar a Telecinco amb magnificència després de tota la polèmica amb Belén Esteban . Ell no és qualsevol i ho sap, per això ha posat el seu caixet pels núvols, demanant un total d'entre 15.000 i 18.000 euros per setmana que passi en 'Aixeca't All Stars' , segons ha publicat en exclusiva ' Vanitatis '.

El treball que realitzaria el exrepresentant de la princesa del poble tan sols el portaria dos dies i mig per setmana, ja que la resta sembla que el dedica a la seva nova professió en el món del porno com a productor, on està provant sort.

De moment són tot negociacions, però és un salari més que raonable tot i que Mila Ximénez cobrarà el doble per 'Supervivientes', solament que ella haurà d'estar en una illa passant penúries. Sanchís s'unirà a altres famosos i artistes com Vicky Martín Berrocal i també se sospita que estaran Melody, Bimba Bosé o Anabel Pantoja, segons l'abans citada publicació.

El format ' Aixeca't All Stars ' intentarà ser un 'talent show' en què els concursants famosos hauran d'imitar a diversos cantants com si fos un 'Tu cara me sona '.