Quantcast

Els aficionats de l'Arsenal imiten als del PSV i es mofen d'un captaire a Barcelona

La visita dels aficionats de l'Arsenal a Barcelona ha deixat nous incidents al carrer encara que no tan desagradables com els que hi va haver el dia anterior a la Plaça Major de Madrid, on els seguidors del PSV van humiliar públicament un grup de captaires.

En aquesta ocasió, un grup d'uns 20 o 30 seguidors gunners van ser caçats mofant d'un captaire discapacitat , al qual li donaven diners entre rialles i fins i tot agafant un d'ells un barret per aconseguir ballant de forma despectiva el major diners possible per a diversos dels sense llar que demanaven una almoina en plena Ciutat Comtal.

a més d'aquest incident tan desagradable, els aficionats l'Arsenal també van protagonitzar actes vandàlics al Metro de Barcelona . Una de les estacions més afectades va ser la de Liceu , tal com va poder corroborar una tuitera, on van arribar a encendre bengales i van trencar diverses papereres i publicitat de l'andana.

Els seguidors del @ Arsenal fent l'idiota al metro de Barcelona #barcaarsenal pic.twitter.com/uPVZnltLbk

& mdash; carmen juan (@mcarmenjuan) 16 març 2016

El PSV, per cert, ha anunciat que farà" tot el que està en la seva mà "per identificar els seus aficionats i que lamenten els fets ja que "no corresponen amb els valors" que han de ressaltar la imatge del club holandès.