Quantcast

Champions: El Barça fa el deures i elimina l'Arsenal (2-1) en vuitens

El trident barcelonista, amb tres nous gols, situa la seva marca en 106 tants just quan el Barcelona acaba de jugar el seu partit 50 aquesta temporada , i deixa l'Arsenal d'Arsene Wenger novament amb la mel a els llavis, ja que l'entrenador francès signa un any més sense poder treure de circulació a l'equip espanyol, al qual només ha pogut guanyar un partit, davant de les vuit derrotes encaixades.

el Barcelona < strong> va afermar l'eliminatòria després d'un gol de Neymar en el primer temps (0-2 en l'anada), que va donar pas als millors minuts de l'Arsenal, encara que amb escassa punteria.

l'equip anglès va proposar un bon futbol en l'arrencada del partit i de les botes dels seus jugadors es van generar les primeres ocasions clares de gol, com en un robatori d'Ozil, que va enviar alt la pilota després conduir-lo en solitari uns minuts. igual fortuna va córrer Elneny al 15 i Flamini al 26, amb trets poc precisos.

Abans de l'última ocasió de Mathieu Flamini, que en el 44 va acabar substituït per lesió, el Barcelona va treure les dents en dues jugades seguides . En el 17, una passada precisa per alt de Neymar Messi, l'argentí va matar la pilota dins l'àrea, però Ospina es va interposar per evitar un golàs en la rematada del crac blaugrana.

Un minut després , Suárez va recuperar una pilota al centre del camp, i després d'una paret amb Busquets, va enviar en profunditat a Neymar, qui després d'entrar a l'àrea va batre per baix al porter (1-0).

el 2-0 va poder haver arribat al 30, en una bona acció per la banda d'Alba, però quan la pilota va arribar a Neymar el xut amb l'esquerra ras del brasiler el va detenir Ospina tirant a terra.

< p> va aparèixer llavors l'empenta d'un Arsenal que no volia lliurar l'eliminatòria, ia base de contraatacs va arribar a posar setge a la meta de Ter Stegen, mentre que en el 35 l'àrbitre podria haver xiulat penal a un contacte que hi va haver entre el genoll de Mascherano i el peu de Iwobi , que va portar al jugador de l'Arsenal a ensopegar i caure a terra.

el mateix atacant va voler esmenar la jugada que li podria haver donat l'oportunitat de marcar, i després de superar a Dani Alves el seu xut va sortir alt.

Un minut després, Mathieu es va deure tirar a terra per desviar una rematada amb intenció de Elneny, que venia precedit d'una gran acció d'Alexis i després d'Ozil.

va ser el xilè qui en la insistència del seu equip va enviar una pilota que va fregar la base del pal, després d'una rematada de cap, mentre que en l'afegit va ser Suárez, a la porteria contrària, que desbaratar una bona acció que havia traçat Messi.

l'Arsenal es va creure que podia treure alguna cosa del Camp Nou quan en una passada precisa d'Alexis, al 51, va trobar una rematada potent de Elneny que va acabar en gol (1-1).

Amb aquest gol, l'Arsenal li donava continuïtat als bons minuts de la primera part, i va anar a més, fins que Welbeck va recollir un rebuig erràtic cap enrere de Mathieu i, després de superar Mascherano, va armar la cama per un xut potent que va tornar a topar-se amb el central argentí, que havia corregit la posició i es va llançar a terra encertadament.

al Barça li costava molt poc atemorir un Arsenal que va perdre la por al rival, però que va veure com Messi ja havia avisat amb una gran rematada que Ospina va desviar. Va ser en el 65, quan Neymar va assistir a un Alves que s'incorporava per la dreta, el brasiler va centrar i Luis Suárez, de manera acrobàtica, va marcar un golàs (2-1).

< p> amb tot perdut, l'Arsenal va tenir una rematada al travesser de Welbeck i una falta directa a la qual Ter Stegen va respondre amb la parada de la nit. Posteriorment, l'alemany va detenir el rebuig que havia caigut als peus del recentment incorporat Giroud.

Messi va donar el cop de gràcia en una jugada a batzegades, quan davant la sortida del porter li va col·locar la pilota per alt (3- 1), ja amb el crono gairebé esgotat.