Quantcast

Un jurat avaluarà una oferta per al centre residencial en altura

Una proposta que ara haurà de ser avaluada per un jurat. D'aquesta manera ha conclòs el termini per a la presentació d'ofertes al concurs per a la concessió administrativa per a la redacció, construcció, explotació i manteniment del Centre Residencial en Altura Medicoesportiu d'Andorra (CRAMEA) i l'obertura de les ofertes.

Un cop efectuada aquesta obertura de les ofertes i havent aquesta proposta sobre la taula el següent pas, tal com han informat des de l'Executiu, és que sigui avaluada per un jurat que estarà integrat per un membre de Cultura, un d'Esports, un d'Ordenament Territorial, un de Salut i un altre de Presidència.

Cal destacar que el termini inicial vencia l'1 de març, però el període va ser allargat 15 dies ja que des del Govern es volia tenir «un ventall més ampli d'ofertes». El projecte pretén plasmar un centre residencial en altura pensat per a esportistes d'elit i que es farà a l'antic edifici de Sud Ràdio.