Quantcast

Tronistas i pretendentes que van patir accidents a 'MYHYV'

-

1
Ser tronista o pretendienta de 'Dones i Homes i Viceversa' hauria de considerar-se oficia

Ser tronista o pretendienta de 'Dones i Homes i Viceversa' hauria de considerar-se oficialment com una professió de risc. Més enllà de les típiques caigudes en plató sense major importància, els seus protagonistes viuen al voltant d'una mena de 'mà negra' divina que ha provocat que alguns d'ells hagin tingut algun que un altre accident en el seu pas pel plató de Telecinco. Ull perquè hi ha algunes històries que són realment dramàtiques. I no, ens referim a una ungla que s'ha trencat en una cita a cegues o que a un dels musculets del programa se li hagi oblidat el mòbil al camerino. Hi ha coses que sí que importen! Sofia El passat dimarts, Jordi González va anunciar a 'GH VIP' que la guanyadora de l'última edició del reality de Telecinco es convertia en la nova tronista de 'Dones i Homes i Viceversa' (presumiblement seva aventura començarà aquest dimecres) per trobar l'amor veritable que no va trobar en el seu llarg llistat de 'rolletes'. Durant la gravació del programa, Sofia ha hagut de retardar uns dies la seva visita al plató de 'Myhyv' com a conseqüència d'un accident que va obligar a estar unes hores en urgències. Pel que sembla, la navarresa passejava el seu gos Yuko. El gos va intentar perseguir uns coloms al parc, amb tan mala fortuna que va tirar a terra a la filla de la Maite, la qual va caure a terra. El resultat? Sofia es va fer un blau a l'ull i una important ferida a la cella esquerra.

Atrás