Quantcast

Germans famosos que van deixar de parlar-se

-

1
Toñi i Encarna Salazar Les germanes Salazar van formar un dels duos més reeixits de la música e

Toñi i Encarna Salazar Les germanes Salazar van formar un dels duos més reeixits de la música espanyola. Amb 'Sucre Moreno' ens van fer ballar i cantar durant anys. No obstant això, un bon dia Toñi i Encarna van decidir separar els seus camins, tant professional com personalment. Això va fer que estiguessin quatre anys sense abraçar-se. Per sort, les germanes van aconseguir solucionar els seus discrepàncies i protagonitzar un dels moments més emotius de 'Tu cara me suena'. El retrobament de 'Sucre Moreno' va tenir lloc al plató del concurs d'Antena 3, després que els seus germans, 'Els Chunguitos', haguessin de imitar-les. Al jurat es trobava Toñi i d'un enorme paquet va sortir Encarna, que va assegurar que «quan vols a una persona, per més coses que hagin passat, has de deixar-ho passar».

Atrás