Quantcast

Alt Urgell, 16 de març 2016: ES RECUPEREN LES SUBVENCIONS ESPORTIVES

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell recuperarà les subvencions per les entitats esportives de la ciutat a partir de l'any 2017.

La moció presentada pel Compromís va rebre el suport unànime del plenari i, per tant, les subvencions es recuperaran després que el consistori es veiés obligat a eliminar-les durant els anys de crisi.

Tot i que les entitats esportives no han rebut subvencions als darrers anys des de l'equip de govern s'ha recordat que actualment no es cobra a cap d'elles l'ús de les instal·lacions esportives municipals ni tampoc els serveis que s'ofereixen quan hi ha esdeveniments esportius que requereixen actuacions municipals en seguretat, cessió d'espais o organització.

Parlen al vídeo: ÒSCAR ORDEIG, Regidor Compromís X La Seu