Quantcast

Alt Urgell, 16 de març 2016: LES OBRES A JOAN SANSA COMENÇARAN A L'ESTIU

Les obres d'urbantizació de la plaça Joan Sansa començaran a principis d'estiu. Aquesta és la intenció de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell que licitarà les obres tan bon punt es liquidin els pressupostos de l'any 2015.

El projecte d'urbanització s'ha presentat, aquest dimarts a la tarda, al consistori urgellenc. Jesús Fierro, tinent d'alcalde, n'ha explicat els aspectes tècnics i ecònomics. Pel que fa al cost total de l'obra puja fins als 956.000' que l'Ajuntament afrontarà amb el romanent de tresoreria i els veïns no pagaran ni un euro. Des del consistori esperen acabar les obres a principis de 2017.

A nivell urbanístic el projecte ha estat consensuat amb el veïns, la plaça s'ha dividit en 4 zones que acolliran parcs infantils, una pista polisesportiva, una altra de patinatge i una zona cultural amb un escenari fixe.

L'urbanització de la plaça Joan Sansa suposarà adequar uns 8.900m2 de terreny. El projecte contempla que tot es trobi a la mateixa alçada, és a dir, plataforma única. Aquest fet farà el Carrer Comtat d'Urgell tindrà la velocitat limitada en aquest punt i no s'hip odrà aparcar.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, Tinent d'alcalde de la Seu d'Urgell – ALBERT BATALLA, Alcalde de la Seu d'Urgell