Quantcast

La Cerdanya, 16 de març 2016: EL VESTIDOR DEL CLUB GEL PUIGCERDÀ DEMANA CANVIS

Amb la derrota a casa d’aquest dissabte contra el Majadahonda per 4-6 en la fase classificatòria de la Copa del Rei, el Club Gel Puigcerdà tanca una de les pitjors temporades de la seva història. Dels dotze partits disputats de la fase regular de la Lliga Nacional d’Hoquei Gel, només n’ha guanyat un. En total, els grocs i negres han anotat 36 gols i n’han encaixat 90. Segons l’equip, l’endarreriment de l’inici de la pretemporada, la sortida d’alguns jugadors estrangers a principis d’any i una manca de reacció per part de la junta, són alguns dels motius pels quals el club no ha pogut mantenir el nivell dels darrers temps.

Amb aquests resultats, des del vestidor demanen canvis significatius que podrien passar per renovar la junta directiva i el cos tècnic.

El títol de lliga es decidirà aquest dissabte a Sant Sebastià, en un partit que enfrontarà el Txuri Urdin i el CH Jaca.

Parlen al vídeo: SALVA BARNOLA, JUGADOR CLUB GEL PUIGCERDÀ