Quantcast

La Cerdanya, 16 de març 2016: LA MOLINA, SEU DE LA COPA D'EUROPA D'ESQUÍ ALPÍ

Des de dimarts i fins dijous, l’estació de La Molina acull per onzena vegada les finals de gegant i eslàlom de la Copa d’Europa FIS d’esquí alpí. Hi participen un total de 142 corredors, d’aquests sis són catalans, vinguts de 19 països, que intentaran baixar el més ràpid possible per les pistes de Comella i Estadi. Es tracta d’un descens de prestigi i dificultat, especialment en la part final on la pendent arriba fins al 53%. La celebració de la Copa d’Europa torna a situar l’estació de La Molina al més alt nivell internacional.

Els responsables de l’estació han estat treballant al màxim aquests darrers dies per tal d’oferir als corredors un traçat amb les millors condicions possibles.

L’austríaca Ricarda Haaser s’ha proclamat campiona en gegant femení, disputat dimarts, amb un temps de 2m 21s, seguida de la suïssa Vanessa Kasper i la francesa Coralie Frasse Sombet. En la prova de gegant masculí disputada aquest dimecres, Axel Patricksson, de Noruega, ha finalitzat en la primera posició, el segon lloc ha estat per l’alemany Benedict Staubitzer i el noruec Bjoernar Neteland ha acabat tercer, tots tres amb un temps de 2 minuts i 11 segons i a només unes centèsimes de distància. Dijous, homes i dones competiran en la prova d’eslàlom.

Parlen al vídeo: MARTA VIVER, RESPONSABLE DE COMUNICACIÓ LA MOLINA