Quantcast

El pitjor missatge que pots rebre en tinder

Són molts els joves -i no tan joves- que s'han animat a obrir-se un compte de tinder per a conèixer gent 'i el que sorgeixi'. No obstant això, com tot a la xarxa, no totes les imatges que trobes a la plataforma es corresponen amb la realitat. Per això hi ha qui deixa la vergonya a un costat a l'hora de sortir de dubtes.

Rebecca Keane , una irlandesa de 21 anys, va compartir la seva història en les xarxes socials després de rebre, possiblement, el pitjor missatge de tinder. Un noi es va interessar pel compte de la jove, que va té una imatge de perfil en què apareix amb la seva millor amiga. Malgrat que en la resta de fotografies que ha compartit en la plataforma surt sola, Patrick va pensar que Rebecca en realitat era la seva amiga.

Lluny de enganyar-lo, la irlandesa no va dubtar a treure-li de dubtes i aclarir-li qui era ella . No obstant això, el seu aclariment li va fer rebre una dolorosa resposta: "Ho sento, vaig pensar que eres l'altra noia de la foto. Li pots preguntar si em dóna el seu número? " . I sí, es va quedar tan tranquil.

Òbviament Rebecca no li va donar el seu telèfon i simplement li va contestar dient-li que la seva amiga "té nuvi" . Així va acabar la breu història de 'amor' que va propiciar el pitjor missatge que pots rebre en tinder.