Quantcast

Un desconegut li posa un cadenat a la dilatació i fuig amb la clau

Hi ha bromes pesades que es poden suportar, però per descomptat la que va patir aquest jove és de molt mal gust. Tom Matthews és un jove anglès que ha compartit al seu compte de Facebook la insòlita broma de la qual va ser víctima.

Tal com explica el propi Tom, es trobava gaudint del descans de la seva jornada laboral quan de sobte un desconegut se li va acostar per darrere i li va col·locar un cadenat a la dilatació de la seva orella .

El jove va escoltar 1 'clic' en la seva esquena, però va prosseguir amb la conversa que mantenia amb els amics. Als pocs minuts es va adonar que una de les seves orelles pesava més del que recordava. Horroritzat va descobrir que un cadenat penjava de la dilatació d'orella … I estava tancat! La persona que l'hi havia col·locat havia fugit i no el va deixar la clau.

Després dels fets i desesperat per la situació, Tom va decidir compartir la seva desafortunat incident a Facebook. "Un cabró em va fer això. Si et trobo et posaré a quatre metres sota terra" , explicava.

La foto s'ha tornat viral a les xarxes socials i s'ha compartit més de 2.500 vegades. Afortunadament, a jutjar per fotos posteriors que hi ha al seu perfil de Facebook, el jove va aconseguir treure el cadenat tot i que es desconeix com ho va aconseguir.