Quantcast

Margallo: Rajoy seguirà al capdavant del PP perquè "és responsable"

És conegut que el ministre d'Afers Exteriors és una de les persones més properes a Rajoy dins el Consell de Ministres. Gaudeix de la seva simpatia i és un dels seus confidents. Potser per aquesta relació privilegiada, les paraules de Margallo sobre les intencions del president del Govern en funcions sempre s'escolta de manera especial.

"Mariano Rajoy és prou generós com per saber que ha de seguir al capdavant del Govern i del partit, pel bé d'Espanya" , ha dit en declaracions a San Juan de Puerto Rico , on se celebra el VII Congrés Internacional de la Llengua Espanyola, difoses per la Cadena Ser.

< p> Margallo ha incidit que Rajoy, que és registrador de la propietat, podria pensar en fer un pas a un costat "si estigués pensant en el seu interès personal" , però que "té un sentit important de la responsabilitat i la seva responsabilitat és seguir al capdavant quan la situació és difícil" . "Baixar-se del vaixell quan hi ha tempesta no és el que fa un bon capità" , ha resumit.