Quantcast

La carta del nen golfista que va retornar el seu trofeu al comptar malament els seus cops

El passat dissabte, el club Isla Canela Golf (Huelva) va celebrar un torneig puntuable per al Campionat d'Espanya on van participar un gran nombre de golfistes . Des de la categoria benjamí, el nivell va ser molt alt i molts d'ells van mostrar maneres per succeir als Miguel Ángel Jiménez, Sergio García i altres espanyols que triomfen en aquest esport a nivell mundial.

Yago Forn , un nen de 7 anys, va signar en aquest recorregut una brillant targeta de 50 cops , és a dir, un segona posició que li va permetre aquesta fins i tot per davant del seu germà gran. No obstant això, el petit, en arribar a casa, va descobrir que havia fet trampes sense voler i que en la suma dels cops havia apuntat un menys en el seu recorregut (50 per 51 reals).

El seu pare, amb el qual recompta cada cap de setmana la seva targeta, el va advertir que signar un recorregut per error menys cops era un motiu de desqualificació, una cosa que el va portar a escriure una valenta carta a la Reial Federació Andalusa de Golf (RFGA) perquè li traguessin el seu premi.

"Hola, sóc Yago Forn. Dissabte dia 12 de març vaig jugar el torneig de benjamins a Isla Canela. El resultat en les llistes és de 50 cops. Revisant amb el meu pare el meu recorregut, em vaig adonar que vaig signar la meva targeta amb un cop menys, el resultat real és de 51 cops (…) Us comandament dels trofeus perquè se'ls doneu als meus companys que s'ho mereixien. He après que he de revisar els meus resultats abans de signar la targeta de joc ", explica a la carta el petit de 7 anys.

Les xarxes socials han volgut aplaudir l'actitud del nen, que clarament ha perdut aquests trofeus però que s'ha guanyat el respecte i l'exemple de golfistes i ha suposat un model a seguir per a la gran majoria dels seus companys .