Quantcast

Furiós amb la seva dona infidel: Què té ell, una mànega?

Una traïció pot provocar la pitjor de les reaccions. I és que la mentida és un verí que s'inocula i causa reaccions inesperades. En aquest vídeo, que va començar a circular a les xarxes socials, es pot veure un home en plena Avinguda 9 de Julio de Buenos Aires, unes de les més populars i concorregudes de la capital argentina, cridant per telèfon completament enutjat amb qui sembla ser la seva parella. La conversa ens deixa un ampli compendi d'insults proferits de manera virulenta a l'auricular del telèfon. Què pot estar passant? Ha de ser greu, és clar.

El cas és que quan algú, bé l'home o bé el seu interlocutor, considera que la conversa ha acabat, l'home vociferant i ofès trenca el seu cel·lular contra el pis. No ho pensa dues vegades. Tal és el seu enuig. Per la conversa cal deduir que l'home hauria patit una infidelitat. L'última frase que cridar a l'auricular ens dóna la clau: "Què té ell, un 'matafuego' -manguera-?". Potser la resposta és que la mida no importa … Encara que potser ja mai ho escolti.