Quantcast

Amazon demanarà un selfie per augmentar la seguretat en les seves compres

Amazon pretén reforçar la seguretat dels seus pagaments a l'hora de comprar a través de la seva pàgina web i de la seva aplicació. El portal 'The Next Web' News ha avançat que el portal es troba en una fase inicial de proves que permeti als clients pagar els productes que adquireixin amb un 'selfie' , és a dir, un sistema de reconeixement facial.

l'objectiu de tots aquests és que els usuaris iniciïn sessió fent-se un 'selfie' i que confirmin el pagament a través d'un gest com la picada d'ullet d'un dels ulls o el moviment de la mandíbula.

Per què realitza Amazon aquest tipus de canvis? Pel que sembla, la intenció és demostrar que qui està realitzant el pagament és una "persona real" i no un robot informàtic que permeti amb facilitat que "les contrasenyes puguin ser robades o descobertes per algú que pot suplantar la identitat per a realitzar transaccions ".

De moment, Amazon no ha anunciat data definitiva perquè es posi en marxa aquest nou mètode de pagament tot i que està previst que el període de prova comenci a uns mesos.

D'aquesta manera, el portal de compres en línia se suma a Mastercard, que ha començat la verificació a través d'selfies en països com els Estats Units o Holanda i que té previst estendre a resta de països a l'estiu.