Quantcast

El soldat que lluita amb desesperació per obrir el seu paracaigudes

Es tractava d'un exercici d'exhibició per a una festivitat patriòtica a Filipines. Un dels pitjors desastres que poden ocórrer quan es salta en grup és que els paracaigudes es puguin canviar la configuració entre ells. Una cosa que pot provocar que cap dispositiu funcioni correctament. Doncs bé, l'exercici d'un grup de paracaigudistes gairebé acaba en tragèdia . En el moment de realitzar el salt, dos d'ells es van embullar i no aconseguien deixar-se anar, fins que un va aconseguir tallar les cordes i caure al buit.

Quan tot sembla perdut, a escassos metres del sòl, el soldat, per fi, va aconseguir obrir el paracaigudes d'emergència amb el temps suficient per esmorteir el cop i deixar al soldat fora de perill en terra. la diferència entre la vida i la mort va ser de tot just tres segons.