Quantcast

Es busquen ninjes a jornada completa per treballar al Japó

Vols ser ninja professional? Si tens aptituds físiques i habilitats acrobàtiques potser te'ls puguis plantejar. Segons revela la BBC , la prefectura d'Aichi, a l'oest de Tòquio, busca < strong> 6 ninjes a jornada completa que serveixin com a reclam als turistes.

A més de les habilitats físiques dels ninjas han de tolerar ser el centre d'atenció, per més que això contravingui l'ètica dels mítics guerrers …. Fins i tot hauran de trencar la regla del silenci i fer tasques de relacions públiques per a promocionar el turisme a l'regió, on presumeixen de ser bressol d'aquests mítics guerrers. També hauria de parlar per ràdios i televisions. Tot això per un sou de 180.000 iens al mes, uns 1.427 euros.

Quant als requisits, cal ser major de 18 anys i parlar anglès. No es requereix experiència prèvia com ninja i, és més, haver matat abans a algú es considera un problema. El termini per presentar les candidatures expira el pròxim 22 de març.