Quantcast

Indiana Jones tornarà el 2019 amb Harrison Ford i Steven Spielberg

Indiana Jones tornarà als cinemes el 19 de juliol de 2019. Així ho ha anunciat Disney a través del seu president Alan Horn, que ha confirmat els dos noms que esperàvem: dirigirà Steven Spielberg i Harrison Ford continuarà sent el protagonista. Per tant no hi haurà reboot sinó una cinquena entrega que continuarà la història on la va deixar 'Indiana Jones i el regne de la calavera de cristall' (2008).

crida l'atenció que no s'esmenta a George Lucas, creador de la saga, ni a ningú més del repartiment. "Indiana Jones és un dels més grans herois de la història del cinema, i estem ansiosos per tornar-li a les pantalles en 2019. És estrany tenir aquesta perfecta combinació de director, productors, actor i personatge, i no podem estar més entusiasmats per embarcar-nos en aquesta aventura amb Harrison i Steven ", ha fitxo Horn.

Des que Disney va comprar Lucasfilm el 2012 s'està parlant del retorn del famós arqueòleg. Els 73 anys de Ford i els nombrosos projectes de Spielberg -té pendent d'estrena 'El meu amic el gegant' ( 'The BFG') i va rodar 'Ready Player One'- feien pensar en un reinici de la franquícia però s'ha hagut de tenir en compte l'èxit de 'Star Wars: el despertar de la força', on els veterans van ser necessaris per captivar els fans i cedir el testimoni a una nova generació.

l'arqueòleg va començar en el cinema en 1981 amb 'a la recerca de l'arca perduda'. A ella la van seguir 'Indiana Jones i el temple maleït' (1984) i 'Indiana Jones i l'última croada' (1989). Gairebé dues dècades més tard, va tornar a les sales el 2008 amb Indiana Jones i el regne de la calavera de cristall. En total, les quatre pel·lícules han recaptat arreu del món gairebé 1.900 milions d'euros.