Quantcast

Més proves sobre la corrupció el tennis

Només Potito Starace i Daniele Bracciali han estat sancionats per l'arranjament de partits. Però tot apunta que no seran els únics. Segons la BBC i BuzzFeed, fins a vint tennistes professionals estan sent investigats per estar relacionats amb arranjaments de partits

Els investigadors porten dos anys d'investigació sobre l'arranjament de partits i ha tingut accés a converses a internet i gravacions telefòniques entre tennistes i persones que es mouen en el món de les aposta. i afirmen poder relacionar amb aquesta trama a més de dues dotzenes de jugadors que haurien de ser investigats per la Unitat d'Integritat del Tennis (TIU per les sigles en anglès).

Tot i que no ha revelat el nom de cap dels suposats implicats, El fiscal Roberto di Martino si va revelar que "no són només jugadors de segona fila, sinó també alguns importants" < / em>. Vaig donar Martino explica que les autoritats del món del tennis haurien de fer més tenint en compte totes les proves recollides. També critica que l'ATP no hagi pres mesures quan han rebut avisos de possibles tripijocs . "Estic segur que si aquests jugadors estrangers fossin italians, almenys els haurien interrogat, haurien d'haver donat explicacions" , va declarar el fiscal.

Starace i Bracciali van ser acusats d'arreglar partits entre 2007 i 2011. Malgrat que van ser suspesos de per vida per la Federació Italiana de Tennis al juny de 2015, a l'octubre se'ls va aixecar el càstig . Tot i així, hauran de comparèixer al maig sobre els càrrecs que se'ls imputen. En aquest cas vaig Martino afirma tenir "proves concretes" sobre dos partits arreglats en els quals va prendre part Starace el 2009 i 2011 a Barcelona.