Quantcast

L'SMS de Rita Barberá demanant a Gènova que la defensi

Les falles valencianes han arribat a l'epicentre del PP de la mà de Rita Barberá que, després de confirmar que aniria a declarar voluntàriament davant el jutge, segueix sense dimitir tot i que tot el PP de València està imputat i sent investigat per dos casos, Imelsa i Taula.

La senadora, que ja té obert un expedient regulador per part del seu partit, va contestar que "són coses que estan en els estatuts i punt final" . No obstant això, abans de conèixer la notícia, va ser caçada ahir pel diari ' La Razón ' escrivint un missatge SMS al secretari d'Organització, Fernando Martínez Maíllo , explicant-li per què no ho haurien d'haver fet.

"Defenseu la gent del partit que no ha fet res. Complim amb els estatuts per a tots igual. Això li pot passar a qualsevol. El que vol fer Isabel (presidenta del PP de València) no només perjudica políticament, sinó també l'argumentació de la defensa ", va escriure Barberà a Gènova .

EXPEDIENT INFORMATIU

Des del PP van explicar que "no prejutgem res, sinó que perseguim saber la veritat" i hi ha algunes coses del sumari judicial que "necessiten ser aclarides" , ha dit el dirigent popular en anunciar aquest expedient, que el PP, ha recalcat, obre "per coherència" .

ha assegurat Maíllo que l'obertura de l'expedient és un procediment "normal" en el partit que en aquesta ocasió afecta no a una sinó a moltes persones, tots els implicats d'alguna manera en el procediment -ja tinguin o no la condició jurídica de investigados-, tot i que no ha demanat precisar el nombre de persones afectades.

Entre els afectats per l'obertura d'expedient estan també assessors, regidors i excondejales.