Quantcast

Les denúncies més polèmiques dels concursants de reality

-

1
Ni tot és tan bonic i perfecte com el pinten, ni tot és tan real. Per molt convincents que siguin e

Ni tot és tan bonic i perfecte com el pinten, ni tot és tan real. Per molt convincents que siguin els concursants dels realities , quan acaben de gravar poden arribar a tirar-se dels pèls o donar-se petons, però no hi ha punt mig. I és que ja són molts els concursants de programes que han acabat a brega amb els seus companys i, el que és pitjor, en els jutjats amb demandes i denúncies. Tots els noms d'aquesta llista no han quedat gens contents amb el tracte que han rebut per part d'algun dels seus amics o fins i tot dels propis caps del concurs. Encara que en altres casos les denúncies dures i grosses han arribat des de l'anonimat. La polèmica està servida i els papers sobre la taula dels jutges. Sabrina, 'Casats a primera vista' El programa de matrimonis express ha deixat més d'una polèmica, però la més grossa és, sens dubte, la de la denúncia que ha posat Sabrina a la que va ser la seva parella, Jonathan , per suposats maltractaments i violència de gènere , tal com ella mateixa va confirmar mitjançant una publicació al seu compte personal de Facebook. «Volia dir-vos que tot està en mans de qui ha d'estar. I que tot es paga en aquesta vida. Tinc tot tot a les mans. Us dono una pista del que jo estic patint (VIOLÈNCIA DE GÈNERE). Però gràcies a Déu que tinc tot a les mans. estic contenta i molt feliç perquè m'estan donant tot per la Justícia. Quan pugui us ensenyaré la sentència. i ensenyaré la sentència. i ensenyaré amb proves el que estic patint. Moltes gràcies a tots per les vostres mostres d'afecte «, relatava. la parella va posar fi a la seva relació per aquest fet i ella ara està amb un altre noi vivint a la casa de DJ. Jonathan , per la seva banda, es va defensar dient que era tot fals i que no tenia cap prova en contra d'ell perquè tot el que volia era «plomar sencer» .

Atrás